ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

contentimage.php

Στο Ινστιτούτο Κοινωνικής Δυναμικής πιστεύουμε στη μεγάλη αξία της τέχνης ως μέσον πνευματικής επικοινωνίας, αφύπνισης συνειδήσεων, κοινωνικοποίησης , ψυχικής στήριξης και δημιουργικής παρακίνησης.
Κι επειδή σε όλα αυτά υπάρχει μεγάλο έλλειμμα στην σύγχρονη ελληνική κοινωνία αναζητούμε στον πολιτισμό εφόδια για το έργο μας που αποσκοπεί στην επίλυση προβλημάτων που εμποδίζουν την εξέλιξη της κοινωνίας .
Οι δημιουργοί που υπηρετούν τις τέχνες με σεβασμό και κατάθεση ψυχής διακρίνονται για την ευαισθησία με την οποία επικοινωνούν αξίες και προβληματισμούς. Στους ανθρώπους των γραμμάτων και τεχνών με κοινωνικές ευαισθησίες αναζητούμε συνομιλητές και συνοδοιπόρους, αφουγκραζόμαστε τους προβληματισμούς τους και τους εντάσσουμε στη δραστηριότητα μας.

Το Ινστιτούτο Κοινωνικής Δυναμικής δίνει ιδιαίτερη έμφαση στον πολιτισμό. Προς τούτο έχει επεξεργαστεί ολοκληρωμένες προτάσεις τις οποίες και προτείνει προς υλοποίηση σε φορείς που εμπλέκονται με το τοπικό αλλά και το διεθνές  πολιτιστικό περιβάλλον.

Οι προτάσεις αυτές αφορούν το παιδικό φεστιβάλ ΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟ , το φεστιβάλ  Street Art Open Project, Back2back ενώ βρισκόμαστε ήδη στο τελικό στάδιο επεξεργασίας μιας πρότασης που αφορά τον θεσμό της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης.

 

hhhhhhhvf

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s