Ποιοι είμαστε

edd

Η ιδρυτική ομάδα
Η ομάδα που ανέλαβε την ίδρυση του Ινστιτούτου Κοινωνικής Δυναμικής είναι:

– Βακιρτζή Ντόρα, Πρόεδρος
Εκπαίδευση: Χημεία (BSc), Packaging Technology, Marketing & Communication (MSc), Business Administration (MBA).
Επαγγελματική εμπειρία σε θέσεις Διεύθυνσης Διασφάλισης Ποιότητας, Πωλήσεων, Μarketing, Εταιρικής Ανάπτυξης και Γενικής Διεύθυνσης στον ιδιωτικό τομέα. (Linked in: Dora Vakirtzi )

– Αλατάς Φώτης
Εκπαίδευση: Ηλεκτρολόγος Τεχνολόγος, Λογιστική, Οικονομικά
Επαγγελματική εμπειρία: 2010-σήμερα αυτοαπασχολούμενος σε εταιρική ανάπτυξη ,
(2005- 2010) Αντιπρόεδρος στην A Κλαουδάτος & ΥΙΟΙ Α.Ε. – εταιρεία αθλητικών ειδών.
(1999-2005), μέλος του διοικητικού συμβουλίου , Αντιπρόεδρος, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος,
(1987-1999) επικεφαλής του Λογιστηρίου, (1980-1987) G Κλαουδάτος ΑΕ πολυκαταστήματα λιανικής πώλησης, (1975-1977) Τμήμα Λογιστηρίου της Hermes International.

-Γαλούνης Εμμανουήλ

Ο Εμμανουήλ Γαλούνης είναι managing partner της εταιρείας διαχείρισης κεφαλαίων Vectors LLC με έδρα τις ΗΠΑ, η οποία είναι εγγεγραμμένη στην CFTC (Commodities Futures Trading Commission) και την NFA (National Futures Association ) ως CTA (Commodities Trading Advisor) και μέλος της NFA. Δραστηριοποείται επιχειρηματικά και επενδυτικά στις χρηματαγορές από το 1996, είναι κάτοχος Series 3 και είναι μέλος της ΝFA.

– Διαμαντάκου –Ροδοπούλου Νίκη

Εκπαίδευση: Γαλλική γλώσσα (DES), κατεύθυνση Ιστορία της Τέχνης. Λογοτεχνική και φιλοσοφική μετάφραση (IFA) Εμπειρία στην πολιτιστική διαχείριση Υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Αθηναϊκού Καλλιτεχνικού Δικτύο Ξένες γλώσσες :Γαλλικά, Αγγλικά, Ισπανικά

– Ζαβιτσάνος Διονύσης
Γεννήθηκε το 1976 στην Αθήνα . Είναι ελεύθερος επαγγελματίας με διεθνή επιχειρηματική δραστηριότητα. Παράλληλα συνεργάζεται με εταιρείες ως σύμβουλος πωλήσεων. Έχει επίσης ειδικευτεί ως μηχανικός δικτύων Η/Υ και μηχανικός ασφαλείας δικτύων Η/Υ καθώς και στην διαχείριση υπολογιστικών συστημάτων.
– Φενέκος Στέλιος

Απόφοιτος της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων στην οποία μπήκε το 1975 και ορκίσθηκε νέος Σημαιοφόρος του Πολεμικού Ναυτικού το 1979. Σπούδασε στην Ελλάδα: Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, Ναυτική Σχολή Πολέμου, MsC Διεθνή Πολιτική, Στρατηγικές, & Ευρωπαϊκές Σπουδές (Πάντειο), ΗΠΑ: ‘’Foreign & National Policy, Decision making, Strategy & Defense Planning’’ (NWC Rhode Island, USA), Foreign Policy in Eastern Europe, (Executive Programme, Harvard Kennedy School of Government ), και Αγγλία: Crisis Management (MTC, Portsmouth).
Στην θητεία του στα Ναυτικό, υπηρέτησε επί 18 χρόνια σε θαλάσσια υπηρεσία στο Αρχηγείο Στόλου σε διάφορους τύπους πλοίων, και ήταν ο πρώτος Κυβερνήτης της Φρεγάτας Μπουμπουλίνα, που παρελήφθη από την Ολλανδία και εντάχθηκε στο στόλο μας το 2000. Υπηρέτησε επίσης ως Διευθυντής Πολιτικής και Αμυντικής Σχεδίασης/ΓΕΝ, Διευθυντής Επιτελικού Γραφείου Α/ΓΕΕΘΑ και Αμυντικής πολιτικής/ΓΕΕΘΑ, Αν. Εθνικός Αντιπρόσωπος της χώρας μας στη Στρατιωτική Επιτροπή στο ΝΑΤΟ, ως Διοικητής στο Ναύσταθμο Κρήτης, ως Διοικητής στη Ναυτική Σχολή Πολέμου, και ως Κλαδάρχης Κλάδου Πόρων στο ΓΕΕΘΑ. Τον Μάιο του 2010, φέροντας το βαθμό του υποναυάρχου και ως μέλος του Ανώτατου Ναυτικού Συμβουλίου (ΑΝΣ), παραιτήθηκε λόγω διαφωνίας και σύγκρουσής του με τον τότε Υπουργό Άμυνας Ευάγγελο Βενιζέλο. Είναι ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος του πολιτικού κόμματος Κοινωνία Αξιών που ιδρύθηκε το Μάϊο του 2012. Υπήρξε επίσης γνωστός αθλητής του μπάσκετ την περίοδο 1973-1991, (Παναθηναϊκό, Σπόρτιγκ, Μαρούσι, Λάρισα, Μίλωνα). Διετέλεσε Πρόεδρος στον αθλητικό σύλλογο Α.Ο. Σπόρτιγκ τα έτη 2010 και 2011.

 

hhhhhhhvf

Επιστημονικοί Σύμβουλοι και Ειδικοί Συνεργάτες

Η ιδρυτική ομάδα επιδιώκει τη συνεργασία τόσο σε επίπεδο έρευνας και διαμόρφωσης προτάσεων, όσο και σε επίπεδο δράσης , με επιστήμονες και ειδικούς με υψηλή τεχνογνωσία και εμπειρία στο αντικείμενο και προπάντων κοινωνική ευαισθησία και κοινωνιοκεντρικό προσανατολισμό

url1

Συνεργάτες στην υλοποίηση των δράσεων
Αναζητούμε συνεργάτες για την υλοποίηση των δράσεων δίνοντας προτεραιότητα σε ανέργους και μέλη ευπαθών κοινωνικών ομάδων που έχουν τη δυνατότητα και τη διάθεση, μέσα από κατάλληλη εκπαίδευση και στήριξη από το Ινστιτούτο, να βελτιώσουν τις δεξιότητες τους στην κατεύθυνση της αποτελεσματικότερης υλοποίησης των δράσεών μας.

hhhhhhhvf

 

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s